![]() |
Noedels met vleesreepjes en lente ui 4 personen Benodigdheden:
Zo maak je het klaar: Breng in een ruime pan een flinke laag water aan de kook. Voeg de noedels toe en kook deze in ± 2 minuten gaar. Trek de noedels na 1 minuut koken uit elkaar. Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed uit laten lekken. Maak de champignons schoon en halveer deze. Was en snij de lente-uitjes in stukjes van ± 2 cm. Was en snij de tomaatjes in partjes. Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de champignons en de vleesreepjes 5 minuten. Schep de afgekoelde noedels en de lente-uitjes erdoor en roerbak nog 3 minuten. Voeg dan de woksaus naar smaak (± 5 eetlepels) en de partjes tomaat toe en schep alles nog een keer goed door elkaar. Schep de woknoedels in diepe borden of kommen en bestrooi de koriander erover.
|