Pakketje met Chinese vulling
4 personen
Benodigdheden:
8 |
plakjes bladerdeeg |
300 |
gram kabeljauwfilet |
4 |
eetlepels Kikkoman Sojasaus |
3 |
eetlepels zonnebloemolie |
400 |
gram Chinese roerbakmix |
2 |
eetlepels bloem |
6 |
eetlepels zoete chilisaus |
Zo maak je het klaar:
Bladerdeeg laten ontdooien. Oven voorverwarmen op 200°C of gasovenstand 4. Kabeljauw in stukjes snijden mengen met 3 eetlepels sojasaus. In wok olie verhitten. Vis in ± 2 minuten bakken. Vis uit wok scheppen.
In achtergebleven olie roerbakgroente ± 3 minuten bakken.
Vis van vuur af door groente scheppen. Bladerdeegplakjes iets uitrollen (tot 15x15 cm) op met bloem bestoven aanrecht. Telkens schep vis-groentemengsel op schuimspaan laten uitlekken en in midden van deegplakje scheppen. Deeg om vulling vouwen en plakjes in midden van de oven in ± 20 minuten bruin en gaar bakken. Sausje roeren van chilisaus en rest van sojasaus. Lekker met komkommersalade.
|