Pakketje met Chinese vulling

4 personen  

Benodigdheden:

8 plakjes bladerdeeg
300 gram kabeljauwfilet
4 eetlepels Kikkoman Sojasaus
3 eetlepels zonnebloemolie
400 gram Chinese roerbakmix
2 eetlepels bloem
6 eetlepels zoete chilisaus

Zo maak je het klaar:

 
Bladerdeeg laten ontdooien. Oven voorverwarmen op 200°C of gasovenstand 4. Kabeljauw in stukjes snijden mengen met 3 eetlepels sojasaus. In wok olie verhitten. Vis in  ± 2 minuten bakken. Vis uit wok scheppen.
In achtergebleven olie roerbakgroente ± 3 minuten bakken.
Vis van vuur af door groente scheppen. Bladerdeegplakjes iets uitrollen (tot 15x15 cm) op met bloem bestoven aanrecht. Telkens schep vis-groentemengsel op schuimspaan laten uitlekken en in midden van deegplakje scheppen. Deeg om vulling vouwen en plakjes in midden van de oven in ± 20 minuten bruin en gaar bakken. Sausje roeren van chilisaus en rest van sojasaus. Lekker met komkommersalade.