Visfilet met broccoli en sambal klappersaus

4 personen

Benodigdheden:

500 gram stevige visfilet
1 flesje wokolie
1 broccoli
1 bakje boemboe voor Ajam Paniki
1 pakje kokosmelk
1 potje sambal
1 zak eiermie
4 eetlepels geraspte kokos

Zo maak je het klaar:

Snijd de visfilet in blokjes van ± 4 cm.

Verdeel de broccoli in kleine roosjes en was deze.

Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout) aan de kook.

Zet ondertussen een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie en roerbak de broccoliroosjes 5 minuten. Voeg de visblokjes en de kruidenpasta toe, roerbak deze voorzichtig 2 minuten. Voeg de kokosmelk en naar smaak wat sambal toe en laat ± 5 minuten pruttelen.

Voeg ondertussen de mie toe aan het kokende water en kook deze in ± 4 minuten gaar. Trek de mie na 1 minuut koken met 2 vorken los en roer tijdens het koken nog even om. Afgieten in een  vergiet en goed laten uitlekken.

Schep de gewokte visfilet in diepe borden of kommen en strooi de geraspte kokos erover. Geef de mie er apart bij.