Vleesreepjes met noedels en snijbonen

2 personen  

Benodigdheden:  

125 gram Conimex Wok Noedels
300 gram snijboontjes
4 lente-uitjes
1 vlees tomaat
200 gram varkensvleesreepjes
2 eetlepels wok olie
1 flesje Conimex woksaus Gember Lemon

Zo maak je het klaar:

Breng in een ruime pan een flinke laag water aan de kook. Voeg de noedels toe en kook deze in ± 2 minuten gaar. Trek de noedels na 1 minuut koken uit elkaar. Afgieten in een vergiet en met koud water afspoelen en goed uit laten lekken.
Was en snijd de snijboontjes in schuine ruitjes.
Was en snij de lente uitjes in stukjes van ± 2 cm .
Was en snij de tomaat in blokjes.
Zet een grote wok op het hoogste vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de snijboontjes en de vleesreepjes ± 5 minuten. Schep de afgekoelde noedels en de lente-uitjes er door en roerbak alles ± 3 minuten. Voeg dan de woksaus naar smaak (± 5 eetlepels) en de stukjes tomaat en schep alles nog een keer goed door elkaar.

Schep de vleesreepjes in diepe borden of kommen.