Wokken aan tafel 10 personen Benodigdheden:
Zo maak je het klaar: Snijd de kipfilet in zeer smalle reepjes. Marineer de kipfilet ± 15 minuten in 6 eetlepels woksaus zoete soja. Snij de biefstuk in zeer smalle reepjes. Marineer de biefstuk ± 15 minuten in 6 eetlepels curry kokos. Marineer de garnalen ± 15 minuten in chili gember. Breng ondertussen in een ruime pan een flinke laag water (met zout of een scheutje sojasaus) aan de kook. Voeg de rijst toe en kook deze in ± 10 minuten gaar. Afgieten en terug in de pan met het deksel erop nog 3 minuten staan. Was en halveer ondertussen de paprika's verwijder de zaadlijsten en snijd ze in schuine stukjes. Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren. Zet de gesneden groente, de gemarineerde kopreepjes, biefstukreepjes en garnalen, de gekookte witte rijst, de tuinkruiden en de rest aan de woksausen in schaaltjes op tafel. Verhit aan tafel een scheutje olie in de mini wokjes. Roerbak wat gemarineerde kippetjes met wat taugé en voeg zoete soja naar smaak toe. Bestrooi met wat bieslook Roerbak wat gemarineerde biefstuk met wat paprikastukjes en voeg de curry kokos naar smaak toe. Bestrooi dit wat met koriander. Roerbak wat garnalen met partjes champignons en voeg chili gember naar smaak toe. Bestrooi met wat bladselderij.
|