Wok roll gevuld met rendang vlees, bamboescheuten en gewokte paksoi

10 personen

Benodigdheden:

140 gram bamboescheuten
1 paksoi
1 scheutje wokolie
400 gram vleesreepjes
1 bakje boemboe voor rendang vlees
1 flesje sojasaus
1 pak wok rolls
1 potje seroengdeng

Zo maak je het klaar:

Laat de bamboescheuten uitlekken en spoel ze goed schoon.

Was en snijd de paksoi in repen

Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en wok de vleesreepjes ±  1 minuut.

Roer er de boemboe en 150 ml water door en laat het geheel ± 4 minuten op hoog vuur koken tot het meeste vocht verdampt is.

Verhit ondertussen een scheutje olie in een koekenpan of in een andere wok. Voeg de paksoi toe en wok deze 2 minuten. Breng op smaak met wat sojasaus.

Besprenkel de wok rolls met wat water en verwarm ze 20 seconden per wok roll in de magnetron.

Of warm ze aan beide kanten op in de koekenpan.

Leg op elke wok roll wat van het vleesmengsel en wat gewokte paksoi.

Bestrooi ze met de seroendeng en rol ze op. Leg de wok rolls op de borden.