Wok roll Ajam paniki met ananassalade

3 personen

(hoofdgerecht)
 
Benodigdheden:

1 ananas
2 dl kokosmelk
½ pot atjar tjampoer
500 gram broccoli
400 gram kipreepjes
1 flesje wokolie
1 bakje boemboe voor ajam paniki
1 zakje wok rolls

Zo maak je het klaar:

 
Schil de ananas, verwijder het harde hart van de ananas en snijd het vruchtvlees in stukjes. Meng e in een schaal met de kokosmelk en de atjar met het vocht.
Maak de broccoli schoon. Verdeel in hele kleine roosjes en snijd de steel in blokjes.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie en wok de kipreepjes binnen 3 minuten.Voeg de broccoli toe en wok 2 minuten. Voeg de boemboe en 2 dl water toe.
Goed mengen en 5 minuten laten pruttelen.
Verwarm de wokrolls volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Schep de ajam paniki met broccoli op de wokrolls en rol ze op. Geef de ananassalade erbij.