Wokrolletjes met sajoerboontjes en krab
4 personen
(hoofdgerecht)
Benodigdheden:
400 |
gram sperziebonen |
1 |
flesje wokolie |
1 |
bakje boemboe voor sajoer boontjes |
½ |
kropje sla |
300 |
gram krabsticks |
150 |
gram Griekse yoghurt |
8 |
eetlepels gerapte kokos |
1 |
zak wokrolls |
Zo maak je het klaar:
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de sperziebonen 3 minuten. Voeg de boemboe en 3 dl water toe. Goed mengen en op een laag vuur 15 minuten laten pruttelen.
Was en droog ondertussen de sla.
Trek de krabsticks een beetje uit elkaar.
Meng de yoghurt met de kokos.
Verwarm de wokrolls volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Schep de krabsticks door de bonen en wok ze 1 minuut mee.
Beleg de wokrolls met een paar sla bladeren en de boontjes. Rol de rolls losjes op. Leg ze op de borden en schep er de kokosyoghurt bij.

|