Indiase curry met pangasiusfilet
4 personen
Benodigdheden:
300 |
gram basmatirijst |
600 |
gram prei |
1 |
ui |
2 |
eetlepels olie |
1 |
pot milde currysaus |
400 |
gram pangasiusfilet uit diepvries |
200 |
gram tuinerwten diepvries |
75 |
ml water |
Zo maak je het klaar:
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Verwijder het dondergroene gedeelte van de prei en het uiteinde met de wortels. Snij de prei in ringen. Snipper de ui.
Verhit de olie in een pan en fruit het ui in ± 3 minuten goudbruin.
Voeg hierna de prei toe en bak deze ± 2 minuten mee. Voeg nu de saus er bij en het water. Verwarm dit tot de saus bijna kookt. Zet dit nu zachter.
Snij de vis in stukken. Leg de vis in de pan en stoof met de deksel op de pan in ± 10 minuten gaar. Kook de tuinerwten 3 minuten in het water. Giet ze af en doe ze door de rijst.

|