Indische groente met omelet

4 personen

Benodigdheden:

300 gram witte rijst
4 eetlepels olie
1 ui grof gesnipperd
400 gram Oosterse wokgroente
1 blik minimaïs uitgelekt
6 eieren
2 eetlepels gezouten pinda's

Zo maak je het klaar:

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 2 eetlepels olie in een wok en roerbak de ui en de wokgroenten 2 minuten. Meng 200 ml water, de boemboe en de mais erdoor en laat nog ± 4 minuten zacht doorkoken tot deze gaar en nog knapperig zijn. Klop de eieren los met peper en zout naar smaak. Verhit 1/2 el olie in een koekenpan en bak een omelet van 1/4 van het eimengsel. Houd warm onder een deksel. Bak zo nog 3 omeletten. Rol de omeletten op. Breng de sajoergroenten op smaak met peper en zout. Schep de rijst op 4 borden en verdeel de groenten erover. Bestrooi met de pinda's en leg het opgerolde ei erbij.