Kip in Indiase roerbaksaus

2 personen

Benodigdheden:

150 gram snelkookrijst
150 gram peultjes
1 schaaltje mini maïs
4 pappadums naturel (doosjes a 100 gram patak's)
3 eetlepels olie
250 gram kipfilet in reepjes
1 pot Indiase roerbaksaus
½ zakje verse koriander

Zo maak je het klaar:

Rijst in 8 minuten gaarkoken en daarna 10 minuten afgedekt laten staan. Peultjes schoonmaken en met maïs in schaal leggen. Kokend water erop schenken en groenten 5 minuten laten staan. Pappadums licht bestrijken met olie en volgens gebruiksaanwijzing (in magnetron) bereiden. Groenten afgieten. In wok olie verhitten en kipreepjes 2 minuten roerbakken. Peultjes en maïs toevoegen en 1 minuut meebakken.., Roerbaksaus toevoegen en geheel nog 2 minuten laten sudderen. Rijst op twee borden scheppen. Kip tandoori erover verdelen en garneren met koriander pappadums ernaast leggen.