Lasagne met spinazie           

4 personen  

Benodigdheden:

450 gram pak spinazie
150 gram gorgonzola (kaas)
1 bakje ricotta (kaas)
4 eetlepels groene pesto
1 pot grand italia napoletana met basilicum
250 gram lasagne
½ zakje gemalen oude kaas
1 lage venschoten 2 liter

Zo maak je het klaar:

Oven voorverwarmen op 175°C of gasovenstand 3. Spinazie ontdooien volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking, in zeef overdoen en vocht er iets uitdrukken. Gorgonzola verkruimelen. In kom spinazie, gorgonzola ricotta en pesto goed mengen. Op smaak brengen met zout en peper. In ovenschaal dun laagje tomatensaus schenken. Afdekken met laagje lasagne en laagje spinaziemengsel. Tweemaal herhalen en eindigen met lasagnebladen. Afdekken met tomatensaus.Gemalen kaas erover strooien. Schotel in midden van oven in ± 35minuten gaar bakken. Lekker met frisse komkommersalade.