Lastminute macaroni

4 personen

(hoofdgerecht)

Benodigdheden:

4 eetlepels olijfolie
250 gram cherrytomaatjes gehalveerd
350 gram vlugkokende macaroni
250 gram extra tuinerwten
400 gram kipfilet in stukjes
1 zakje rauwkost
200 ml crème fraiche

Zo maak je het klaar:

Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak de helft van de tomaten 3 minuten. Kook ondertussen de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de laatste 3 minuten de tuinerwten mee. Neem de tomaten uit de pan en houd apart. Bestrooi de kip met peper en zout en bak 4 minuten. Keer regelmatig. Voeg de gebakken tomaten toe en bak 1 minuut mee. Meng de rest van de tomaten met de rest van de olie en de rauwkost. Voeg naar smaak peper en zout toe. Giet de pasta af en meng de crème fraîche erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de kip en gebakken tomaten. Geef de rauwkost er apart bij.