Lasagne met kalkoen en prei

4 personen  

Benodigdheden:

3 eetlepels boter of margarine
450 gram kalkoenfiletreepjes
600 gram prei
1 zakje besciamella (bechemalsausmix, pakje a zakjes van 50 gram, Grand Italia)
½ liter melk
9 bladen Grand Italia lasagne
1 eetlepel gedroogde Italiaanse keukenkruiden
100 gram belegen kaas

Zo maak je het klaar:

 
Oven voorverwarmen op 175°C of gasovenstand 3. In braadpan 2 eetlepels boter verhitten en kalkoen in ± 4 minuten rondom bruinbakken. Op smaak brengen met zout en peper. Kalkoen uit pan scheppen en rest van boter verhitten.
Hierin prei ±  2 minuten roerbakken. Bechamelsaus met melk bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Ovenschaal invetten. In ovenschaal laagje saus scheppen, daarop laagje lasagnebladen, laagje prei, bestrooien met kruiden daarop laagje kalkoen leggen. Dit herhalen tot alles is gebruikt en eindigen met een laagje saus. Lasagne bestrooien met kaas en in midden van de oven ± 35 minuten gaar en bruin laten worden
.