Lasagne met broccoli en amandelschaafsel

4 personen

Benodigdheden:

600 gram broccoli
1 ui
3 eetlepels olijfolie
1 zakje bechamelsaus
500 ml melk
185 gram port Salut 50+
55 gram amandelschaafsel
½ pak lasagne

Zo maak je het klaar:

Verwarm de oven voor op 200°C. Maak de broccoli schoon en snij deze houdt de roosjes en stelen apart. Snij de stelen in reepjes. Kook de broccoli in 5 minuten. Maak de ui schoon en snipper deze. Fruit de ui in 2 eetlepels olie. Giet de broccoli af en doe de uien erdoor. Bereid de saus met de melk. Snij de korst van de kaas en snij de kaas in stukken.

Vet de braadslee of ovenschaal in met de rest van de olie. Schep de helft van de broccoli erin en strooi er een derde van het amandelschaafsel over, dan een derde van de saus. Leg de helft van de lasagnevellen hierop. Leg hierop de rest van de broccoli en de helft van de amandelschaafsel en saus. Doe er de lasagne bladen bovenop. Doe nu de rest van de saus en verdeel het amandelschaafsel. Verdeel de kaas.
Zet de schaal in het midden van de oven en laat het gerecht in ± 30 minuten gaar worden.