Macaroni met groenteballetjes

4 personen

(hoofdgerecht)

Benodigdheden:

300 gram macaroni grande
350 gram schone spruitjes gehalveerd
3 eetlepels olijfolie
2 uien grof gesnipperd
250 gram champignons
1 pak passata di pomodoro (gezeefde tomaten)
1 schaal groenteballetjes
150 gram gemalen kaas

Zo maak je het klaar:

Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook de spruiten 5 minuten.Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en fruit de ui 3 minuten. Voeg de champignons toe en roerbak 5 minuten of tot de champignons vocht loslaten. Voeg de spruiten, de tomaten en de groenteballetjes toe en breng al roerend aan de kook. Breng op smaak met peper en zout. Giet de macaroni af en schep door het mengsel met groenteballetjes. Serveer in 4 diepe borden en bestrooi met de kaas.