Macaroni met goulashgehakt

4 personen

Benodigdheden:

1 eetlepel olijfolie
1 ui
500 gram half om half gehakt
250 gram champignons
1 blikje tomatenpuree
1 bakje zuivelspread
300 gram vlugkokende macaroni
150 ml water
1 zakje paprikamix

Zo maak je het klaar:

Maak de ui schoon en snij deze in partjes. Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui. Voeg het gehakt toe en rul dit gaar. Maak de champignons schoon en snij deze in plakjes. Voeg dit toe bij het gehakt. Maak de paprika schoon en snij deze in blokjes en doe dit ook bij het gehakt. Roerbak het geheel ± 4 minuten. Voeg de tomatenpuree toe. Roer de zuivelspread erdoor en het water. Breng het geheel op smaak met peper en zout.Kook ondertussen de macaroni volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet de macaroni af en verdeel het over de borden. Schep hier bovenop de goulash.