Macaroni met romige champignonsaus

4 personen

Benodigdheden :

300 gram meergranen macaroni
3 eetlepels olijfolie
325 gram kalkoenblokjes
400 gram champignon roerbakmix
250 ml kookroom
250 ml melk
1 zakje mix voor pasta carbonara

Zo maak je het klaar:

Kook de macaroni volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Verhit in een braadpan de olie en bak hierin de kalkoenblokjes al omscheppend mooi bruin. Neem ze met een schuimspaan even uit de pan en leg ze op een bord.
Schep de roebakmix erin en roerbak ± 5 minuten tot de champignons gaar zijn en het vocht los laten. Voeg de kookroom, de melk en de mix toe en breng het geheel aan de kook. Voeg de kalkoenblokjes weer toe en laat de saus ± 3 minuten zachtjes doorkoken.
Giet de macaroni af en schep deze door de saus in de pan.