Pastasalade met snijbonen en kaas

4 personen
 
Benodigdheden: 

300 gram farfalle
1 gele paprika
4 eetlepels mayonaise
1 theelepel Italiaanse keukenkruiden
2 potten snijbonen
1 bakje cherrytomaatjes
200 gram Goudse kaas
3 eetlepels vocht van de snijbonen
1 mespuntje zout
1 mespuntje peper

Zo maak je het klaar:
 
Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de gele paprika schoon en snij deze in blokjes.
Voeg dit toe bij de farfalle als het nog 5 minuten moet koken,
Spoel de farfalle en paprika af met koud water in een vergiet.
 
Roer de mayonaise, met de keukenkruiden en het vocht van de snijbonen en roer dit tot een dressing. Breng het op smaak met zout en peper.
Laat de snijbonen goed uitlekken
Was de cherrytomaatjes en halveer deze.

Doe nu alles in een grote schaal en meng dit goed door elkaar.