Pasta met zalmspinazie

4 personen

(hoofdgerecht)
 
Benodigdheden: 

300 gram farfelle
4 eieren
1 courgette in schuine stukken
2 eetlepels olijfolie
½ bakje cuisine light
300 gram spinazie
150 gram gerookte zalmblokjes

Zo maak je het klaar:
 
Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Kook ondertussen de eieren in 8 minuten hard. Laat schrikken, pel en snijd de ei in partjes.
Bestrijk de courgette met de olie. Verhit de grillpan en grill de courgette 4 minuten. Keer halverwege. Neem de courgette uit de pan.
Giet de pasta af en doe terug in de pan. Schep de cuisine light erdoor en zet de pan op een laag vuur. Voeg beetje bij beertje de spinazie toe en laat af omscheppend slinken. Schep de zalmblokjes erdoor.

Schep de pasta op de borden en verdeel de ei en de courgette erover.