Spaghetti al forno
Benodigdheden:
1 |
pakje Honing mix voor spaghettisaus |
100 |
gram rundergehakt |
1 |
courgette in blokjes |
100 |
gram champignons in plakjes |
1 |
kleine rode paprika in blokjes |
50 |
gram sperziebonen |
175 |
gram spaghetti |
50 |
gram geraspte kaas |
1 |
eetlepel koffieroom |
Zo maak je het klaar:
Verwarm de grill of oven op de hoogste stand. Smoor de groente in wat boter en een bodempje water in 15 minuten gaar. Bereid intussen de spaghetti, zonder zout toe te voegen. Schep de groente door de spaghetti en doe dit in een ovenschaal. Strooi de kaas over het mengsel en laat het in de grill of oven goudbruin worden. Bereid intussen de saus. Smelt een kontje boter in een braadpan en bak hierin het gehakt snel rul en bruin. Voeg de mix aan het gehakt toe en laat het geheel 20 minuten. Zachtjes koken. Roer de room over de spaghettisaus en server deze bij de ovenschotel.

|