Spaghetti met gemarineerde kipfilet

4 personen

(hoofdgerecht)
 
Benodigdheden: 

3 eetlepels olijfolie
uien gesnipperd
1 teentje knoflook fijngesneden
1 aubergine in blokjes van ± 1 cm
2 blikken tomatenblokjes
300 gram spaghetti
2 eetlepels 2 minuten marinade tijm en oregano kip
345 gram kipfilethaasjes

Zo maak je het klaar: 

Verhit de olie en fruit de ui en knoflook 3 minuten. Voeg de aubergine toe en bak dit 5 minuten mee op middelhoog vuur. Voeg de tomatenblokjes toe en breng aan de kook. Laat het geheel 10 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met peper en zout. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen de grillpan. Schenk de marinade over de kip en wrijf in met de achterkant van een lepel. Gril de kip in 5 minuten gaar. Keer regelmatig. Verdeel de pasta over 4 diepe borden. Schep de saus en kip erop. Lekker met vers basilicum en Parmezaanse kaas.