Tortellini met champignons en saus van walnoten
4 personen
(hoofdgerecht)
Benodigdheden:
500 |
gram tortellini gevuld met kaas of spinazie |
1 |
mespuntje zout |
1 |
mespuntje peper |
5 |
eetlepels olijfolie |
250 |
gram champignons schoongemaakt en in partjes |
125 |
ml kookroom |
125 |
ml melk |
2 |
sneetjes bruinbrood |
50 |
gram geraspte kaas |
1 |
teentje uitgeperste knoflook |
100 |
gram gepelde walnoten, grof gehakt |
Zo maak je het klaar:
Kook de tortellini met zout volgens de aanwijzing op de verpakking. Verhit 1 eetlepel olie en bak hierin de champignons met zout en peper.
Verwarm de kookroom met de melk en week het brood erin. Meng het brood met kaas, knoflook en de rest van de olijfolie.
Klop alles goed door elkaar tot een romige saus. Voeg peper toe en roer de walnoten erdoor. Verwam de saus zachtjes zonder te koken.
Giet de saus over de pasta en verdeel de paddestoelen erover.
|