Tortellini met champignons en saus van walnoten

4 personen

(hoofdgerecht)
 
Benodigdheden: 

500 gram tortellini gevuld met kaas of spinazie
1 mespuntje zout
1 mespuntje peper
5 eetlepels olijfolie
250 gram champignons schoongemaakt en in partjes
125 ml kookroom
125 ml melk
2 sneetjes bruinbrood
50 gram geraspte kaas
1 teentje uitgeperste knoflook
100 gram gepelde walnoten, grof gehakt

Zo maak je het klaar:
 
Kook de tortellini met zout volgens de aanwijzing op de verpakking. Verhit 1 eetlepel olie en bak hierin de champignons met zout en peper.
Verwarm de kookroom met de melk en week het brood erin. Meng het brood met kaas, knoflook en de rest van de olijfolie.
Klop alles goed door elkaar tot een romige saus. Voeg peper toe en roer de walnoten erdoor. Verwam de saus zachtjes zonder te koken.

Giet de saus over de pasta en verdeel de paddestoelen erover.