Tagliatelle met gehaktstroganoff
4 personen
(hoofdgerecht)
Benodigdheden:
300 |
gram tagliatelle |
4 |
eetlepels olijfolie |
2 |
teentjes knoflook geperst |
300 |
gram rundergehakt |
250 |
gram champignons in plakjes |
2 |
eetlepels paprikapoeder |
150 |
ml kookroom light |
1 |
zak spinazie gewassen |
Zo maak je het klaar:
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen 2 eetlepels olie in een koekenpan en fruit de knoflook 1 minuut. Voeg het gehakt toe en bak in 3 minuten rul. Doe de champignons erbij en bak 5 minuten mee. Meng het paprikapoeder en de room erdoor en verwarm nog 5 minuten op laag vuur. Voeg peper en zout naar smaak toe. Verhit de rest van de olie in een hapjespan. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken. Schep de tagliatelle erdoor en breng op smaak met peper en zout. Verdeel over 4 borden en schep de gehaktstroganoff erop.
|