|
Vegetarische bolognese
4 personen
Benodigdheden:
400 |
gram spaghetti |
2 |
teentjes knoflook |
1 |
ui |
1 |
struik bleekselderij |
400 |
gram gepelde tomaten |
12 |
gedroogde tomaten + 3 eetlepels olie uit een potje |
175 |
quorn |
2 |
theelepels suiker |
Zo maak je het klaar:
Spaghetti bereiden volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Pel de knoflook en de ui en
snijd deze fijn. De bleekselderij schoonmaken en in boogjes snijden. Tomaten uit blik fijnprakken.
De gedroogde tomaten in kleine reepjes snijden.
Verhit de olie in een wok en bak hierin de knoflook, ui en bleekselderie in ± 5 minuten.
Vegetarische stukjes, de geprakte tomaten en de olie, suiker en gedroogde tomaten toevoegen en
± 5 minuten zachtjes laten pruttelen. Verdeel alles over de borden.
|