Mexicaanse groente in taco’s
4 personen
(hoofdgerecht)
Benodigdheden:
2 |
eetlepels olijfolie |
250 |
gram extra mager roerbak gehakt |
750 |
gram Mexicaanse wokgroente uit de diepvries |
1 |
potje milde salsa saus |
12 |
tacoschelpen |
175 |
gram geraspte jonge kaas |
1 |
bekertje crème fraîche |
1 |
mespuntje peper |
1 |
mespuntje zout |
Zo maak je het klaar:
Verwarm de oven voor op 200°C. Verhit de olie in een wok of in de hapjespan en bak het gehakt rul in 4 minuten. Voeg de bevroren groente toe en roerbak dit geheel 6 minuten. Voeg de saus toe en warm het geheel goed door. Breng het op smaak met zout en peper.
Verdeel het gehakt groentemengsel over de tacoschelpen en zet deze in de ovenschaal. Betrooi de taco’s met kaas en bak ze 15 minuten in de oven.
Serveer de taco’s met crème fraîche naar smaak.

|