Quesadilla’s met kip en salade
4 personen
(hoofdgerecht)
Benodigdheden:
1 |
krop ijsbergsla in dunne reepjes |
1 |
blikje maïskorrels uitgelekt |
½ |
potje gegrilde paprika |
1 |
ui in dunne ringen |
160 |
gram gerookte kipfilet in reepjes |
150 |
gram jong belegen geraspte kaas |
1 |
pak wrap tortilla's |
2 |
theelepels paprikapoeder |
1 |
mespuntje zout |
1 |
mespuntje peper |
Zo maak je het klaar:
Doe de sla in een kom en voeg de maïs toe. Voeg 4 eetlepels sap uit het potje van de gegrilde paprika toe de helft van de ui en zout en peper.
Verwarm de oven voor op 150°C. Verdeel de kip, de paprika, de rest van de ui en de kaas over de wraps. Bestrooi met paprika poeder. Vouw de wraps dubbel en bak er twee tegelijk 6 minuten in een koekenpan zonder olie of boter.
Keer halverwege. Neem de wraps uit de pan en houd deze warm in de oven. Snijd ze in punten en serveer ze met de salade.

|