Taco’s met maïsgehakt en paprika
4 personen
Benodigdheden:
1 |
rode paprika |
1 |
groene paprika |
1 |
gele paprika |
2 |
uien |
2 |
eetlepels olie |
400 |
gram rundergehakt |
300 |
gram maïskorrels |
1 |
zakje taco seasoningmix |
1 |
pakje Gorditas |
200 |
ram ijsbergsla |
Zo maak je het klaar:
Snij de paprika’s in vieren, verwijder zaad en zaadlijsten.
Snipper van elke paprika een kwart fijn. De rest van de paprika snijden we in repen. Snipper een halve ui zeer fijn, snij de rest in halve ringen.
Fruit de ui-ringen en paprikareepjes in de olie in ± 3 minuten dek de pan af en stoof het geheel 20 minuten. Bak het gehakt rul met de fijn gesneden paprika en ui en de maïs.Voeg de taco seasoningmix volgens de gebruiksaanwijzing toe en verwarm de taco’s ook volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Verdeel de sla over de gorditas het maïsgehakt er op. Vouw de gordita's dubbel en serveer het stoofmengseltje er apart bij.
|