Filetlapjes in sojasaus

4 personen

(hoofdgerecht)
 
Benodigdheden:

300 gram witte rijst
1 schaal filetlapjes a la minute
4 eetlepels Japanse sojasaus
400 gram zwarte bonen
4 eetlepels zonnebloemolie
1 struik paksoi, stelen, en blad in reepjes

Zo maak je het klaar:
 
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Dep het vlees droog met keukenpapier en bestrijk het met 2 eetlepels sojasaus. Doe de bonen met het vocht in de steelpan en verwarm op een laag vuur in 10 minuten.
Verhit ondertussen 2 eetlepels in een koekenpan en bak de filetlapjes 3 minuten. Keer halverwege. Verhit 2 eetlepels olie n een wok en roerbak de paksoi 2 minuten. Breng op smaak met de rest van de sojasaus.

Verdeel de rijst en het vlees over 4 borden. Laat de bonen uitlekken in een zeef en schep op het vlees. Serveer het met de paksoi