Gegratineerde kaastortilla
4 personen
(hoofdgerecht)
Benodigdheden:
1 |
rode paprika in blokjes |
1 |
teentje knoflook gepeld en fijngehakt |
2 |
lente bosuitjes in smalle ringen |
2 |
eetlepels olijfolie |
100 |
gram maïs |
4 |
tortilla's |
8 |
eetlepels salsa |
100 |
gram jong belegen 30+ kaas in pakken |
2 |
eetlepels koriander |
100 |
gram geraspte 30+ kaas |
Zo maak je het klaar:
Roerbak de paprika, knoflook en bosui 3 minuten in hete olijfolie en schep de uitgelekte maïskorrels erdoor. Verwarm de tortilla's even in een koekenpan of warme oven.
Bereiden:
Bestrijk de tortilla's met de helft van de salsa. Leg de plakken kaas erop en verdeel de paprika-maïsvulling met 1 eetlepel koriander erover. Rol de tortilla's met vulling op en leg ze naast elkaar in een ovenvaste schaal. Strijk er de rest van de salsa over en bestrooi met geraspte kaas. Laat de kaas even smelten onder een hete grill en serveer het gerecht bestrooid met de rest van de koriander.
|