Thaise omelet wraps

4 personen

(hoofdgerecht)
 
Benodigdheden: 

200 gram oesterzwammen of champignons
2 teentjes knoflook geperst
2 eetlepels gembersnippers gehakt
4 eetlepels zonnebloemolie
1 prei in smalle ringen
1 rode paprika in smalle reepjes
2 stengels bleekselderij in boogjes
125 gram taugé
3 eetlepels sojasaus
6 eieren
4 eetlepels melk
2 eetlepels gehakte koriander
1 mespuntje peper
1 mespuntje zout

Zo maak je het klaar:
 
Borstel of veeg de paddenstoelen schoon en verdeel ze in reepjes of plakjes. Roerbak de knoflook met de gembersnippers in 2 eetlepels hete olie. Schep alle groenten behalve de taugé erdoor en roerbak 3 minuten. Doe de taugé en de sojasaus erbij en bak nog 1 minuut. Houd het mengsel even warm. Klop de eieren met de melk en de koriander los en voeg peper en zout naar smaak toe.
Bak in een koekenpan in een beetje olie 4 omeletten aan beide kanten goudbruin. Verdeel het groentemengsel over het midden van de omeletten en vouw de omelet over de groenten. Vouw de zijkanten om en zet de omeletwraps rechtop in glaasjes.

De gembersnippers kunnen worden vervangen door 2 cm geraspte gemberwortel.Serveersuggestie: Breid het gerecht uit met gebakken eiermie.