Thaise roerbak van runderreepjes en prei

4 personen

(hoofdgerecht)
 
Benodigdheden: 

2 uien in halve partjes
3 eetlepels olijfolie
400 gram geroosterde wokgroente
400 gram prei in schuine ringen
300 gram mienestjes
300 gram runderreepjes
1 eetlepel bloem
150 ml ginger & garlic woksaus

Zo maak je het klaar:

Roerbak in een wok de ui partjes in 2 eetlepels olie glazig, schep de oosterse wokgroente en prei erbij en roerbak 5 minuten. Schep de groente uit de pan. Kook de mienestjes gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de runderreepjes om met de bloem en wat zout en peper. Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak op hoog vuur de runderreepjes in ± 3 minuten bruin. Schep de gebakken groente en de ginger & garlic saus erbij en verwarm het geheel al roerend op hoog vuur door. Verdeel de mie over 4 borden en schep het preimengsel erop.