Chocolade frambozen pudding

2 personen

Benodigdheden:

100 gram suiker
½ theelepel zout
4 eetlepels ongezoete cacao
eetlepel maïzena
3 dl warme melk
dl slagroom
30 gram pure chocoalde geraspt
30 gram witte chocolade geraspt
1 scheutje Chambord
½ eetlepel vanille extract

Zo maak je het klaar:

Meng de suiker, zout, cacao, maïzena en melk in een kommetje tot ene papje. Verwarm de room in een pannetje tot net tegen de kook aan. Doe dan de pure en witte chocolade erbij. Roeren en het cacaopapje toevoegen. Breng het al roerend aan de kook. doe de chambord en het vanille extract erbij. wanneer het mengsel begint te binden, haal je de pan van het vuur. laat 3 minuten rusten, schenkt het in hittebestendige vormpjes of ramequins en zet die in de koelkast tot de pudding stijf is (minimaal 30 minuten) Volledig laten afkoelen voor consumptie.