Yoghurttoetje

2 personen

Benodigdheden: 

2 plakjes bladerdeeg
2 eetlepels amandelschaafsel
2 eetlepels suiker
200 gram kersen op siroop
2 bananen
200 ml volle yoghurt
8 eetlepels cornflakes
200 ml sinaasappelsap

Zo maak je het klaar:

Laat het bladerdeeg ontdooien en halveer de plakjes diagonaal.
Verwarm de oven voor  op 220°C. (hetelucht 200°C).
Beleg een bakplaat met papier.
Bestrooi het deeg met het amandelschaafsel en de suiker. Laat de amandelkoekjes midden in de oven in ± 15 minuten gaar bakken.
Laat de kersen uitlekken en houd de kersensiroop apart.
Pel de bananen en pureer deze met de yoghurt , cornflakes, sinaasappelsap en de kersensiroop.
Schep de helft van de kersen in 2 hoge sorbet glazen en verdeel het yoghurt mengsel en de rest van de kersen erover.
Serveer de amandelkoekjes bij.