Kruidige aardappelschijfjes en kip uit de oven

4 personen

Benodigdheden:

500 gram kipkluifjes
500 gram halve tomaten
2 teentjes knoflook uitgeperst
4 eetlepels balsamico dressing
1 zak zo in de pan aardappelschijfjes
200 gram gemengde salade

Zo maak je het klaar:

Leg de kipkluifjes in een ovenschaal, schuif deze op het rooster boven in de oven en schakel de oven in op 225°C.

Bekleed de bakplaat van de oven met bakpapier. Leg de tomaten op de bakplaat en bestrooi deze met een beetje zout en peper. Leg op de stukjes tomaat wat uitgeperste knoflook en besprenkel deze met de balsamicodressing.

Strooi de aardappelschijfjes op de bakplaat. Schuif de bakplaat onder in de oven en bak alles gaar in ± 22 minuten. Schep na 14 minuten de aardappelschijfjes een keertje om. Doe dit ook met de kipkluifjes.

Meng de salade met de rest van de balsamicodressing.