Champignonroerbakschotel

4 personen

(hoofdgerecht)

Benodigdheden:

300 gram zilvervliesrijst
3 eetlepels olie
400 gram champignon roerbakmix
½ bakje boemboe nasi goreng
1 Chinese kool in repen gesneden
1 bakje tofu roerbakreepjes pittig gekruid
75 gram gezouten pinda's

Zo maak je het klaar:

Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vang een beetje rijstkookwater op, giet de rijst af. Verhit de olie in een wok en roerbak op hoog vuur de Champignon roerbakmix 5 minuten. Voeg de boemboe toe en laat deze smelten. Schep de Chinese kool en de tofu reepjes erbij en laat de kool al omscheppend slinken. Voeg eventueel een scheutje rijstkookwater toe als het te droog wordt. Schep de rijst erbij en roerbak de nasi ± 5 minuten. Strooi de gezouten pinda's eroverheen of serveer ze er los bij.