|
Roerbakschotel met krieltjes
2 personen
Benodigdheden:
½
|
duopak krieltjes (zak 700 gram) |
3 |
eetlepels olijfolie |
2 |
varkensfiletlapjes (in blokjes) |
1 |
courgette (in blokjes) |
½ |
theelepel gedroogde salie |
6 |
gedroogde tomaatjes (in reepjes) |
Zo maak je het klaar:
De krieltjes beetgaar gaar koken. In een wok 2 eetlepels olie verhitten en de vleesblokjes in ± 3 minuten op een hoog vuur roerbakken. Courgettes, salie en tomaatreepjes nog is 2 minuten mee laten bakken. Vlees en groente uit de wok scheppen. Krieltjes in de rest van de olie ± 3 minuten roerbakken. Vlees en groenten weer terugdoen in wok. Op smaak brengen met zout en peper en over 2 borden verdelen.
|