Roerbakschotel met rosbief
 
Benodigdheden:

1 klein rood pepertje
250 gram eiermie
2 teentjes knoflook
2 rosbiefjes á la minute
1 blik bamboe scheuten
3 eetlepels oosterse roerbakolie
1 zak bami/nasi groente mix
4 eetlepels ketjap manis

Zo maak je het klaar:

Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking. Peper wassen, halveren, zaadjes verwijderen en in reepjes snijden. Knoflook pellen en snipperen rosbieflapjes in vieren snijden. In zeef bamboe scheuten uit laten lekken en afspoelen. In wok olie verhitten. Groentemix ± 2 minuten roerbakken. Rosbief, knoflook en peper toevoegen. En ± 1 minuut op hoog vuur meebakken. Bamboescheuten toevoegen en 1 minuut meebakken. Ketjap toevoegen en nog is ± 2 minuten doorverwarmen. Mie erbij serveren. Lekker met kroepoek en komkommersalade.