Roerbak van hutspot, selderie en slavink

4 personen

(hoofdgerecht)
 
Benodigdheden: 

4 eetlepels zonnebloemolie
500 gram gesneden hutspotgroente
300 gram knolselderij geschild en in blokjes
100 ml vleesbouillon
450 gram voorgekookte krieltjes
1 mespuntje zout
1 mespuntje peper
4 slavinken
1 eetlepel boter

Zo maak je het klaar: 

Verwarm de olie in een wok. Fruit de uien uit het pakket glazig. Voeg wortel en knolselderij toe en roerbak 5 minuten. Giet de bouillon erbij en roerbak alles in 8 minuten gaar. Schep de krieltjes erdoor, bak ze 2 minuten mee en voeg zout en peper naar smaak toe. Bak intussen de slavinken in het bakproduct in 12 minuten goudbruin en gaar. Serveer de roerbakschotel met de slavinken en de mosterd of piccalilly erbij.