Miesalade met kip en garnalen

4 personen

(voorgerecht)
 
Benodigdheden: 

1 maïs kipfilet
125 gram eiermie
1 stronkje broccoli in kleine roosjes
2 eetlepels fijngehakte peterselie
2 lente uitjes in ringetjes
40 gram cherry tomaten gehalveerd
50 gram gekookte gepelde garnalen

Voor de dressing: 

4 eetlepels zonnebloemolie
1 eetlepel citroensap
1 theelepel mosterd
1 eetlepel sojasaus

Zo maak je het klaar:
 
Meng de ingrediënten voor de dressing.

Pocheer de kipfilet in circa 15 minuten gaar. Laat de kipfilet afkoelen en snijd hem in reepjes. Kook de eiermie en de broccoli en laat deze uitlekken en afkoelen. Verdeel de mie over de borden. Bestrooi met uiringetjes (ook het mooie groene loof van de uitjes wordt gebruikt), de kipreepjes, peterselie, tomaatjes, broccoli en garnalen. Besprenkel de salade met de dressing.