Salade van watermeloen, druiven en parmaham

4 personen

(voorgerecht)
 
Benodigdheden:
 
Voor de dressing:
 

1 theelepel scherpe mosterd
1 theelepel honing
1 eetlepel verse citroensap
2 eetlepels milde olijfolie
1 mespuntje zout
mespuntje peper

Voor de salade: 

1 eetlepel olijfolie
4 mooie plakken parmaham of prosciutto crudo
4 plakken rijpe watermeloen zonder pitten
½ zakje gemengde babyleafsla
12 blauwe druiven

Zo maak je het klaar:
 
Meng de ingrediënten voor de dressing en breng het geheel op smaak met zout en peper.

Verarm de olie en bak hierin de parmaham op een lage stand krokant. Laat de parmaham uitlekken op keukenpapier. Snij de watermeloen in gelijke parten. Schep de dressing vlak voor het serveren door de gemengde sla en verdeel dit over 4 borden. Meng de druiven en meloenpartjes erdoor. Maal er nog wat peper over en serveer direct.