Babi pangang met kabeljauw

4 personen

Benodigdheden: 

1 ui gesnipperd
3 teentjes knoflook geperst
cm gember geraspt
500 gram hamlappen
2 blikjes tomantenpuree van 70 gram
150 ml milde chilisaus
3 eetlepels ketjap manis
theelepel sambal
½ citroen het sap ervan
3 eetlepels rietsuiker
1 blokje groentebouillon
300 gram atjar tampoer
1 mespuntje peper

Zo maak je het klaar : 

Doe de ui, knoflook en de geraspte gember in de slowcooker.

Verdeel de reepjes hamlappen erop en verdeel de tomatenpuree, chilisaus, ketjap en sambal er over.

Voeg het citroensap, rietsuiker, 100 ml water en groetenbouillonblokje toe.

Verwarm dit alles 1 uur op high en vervolgens 4 uur op low.

Doe hierna de atjar tjampoer erbij en verwarm dit nog een half uurtje.