Italiaanse maaltijdtomatensoep

4 personen

(hoofdgerecht)  

Benodigdheden: 

200 gram fusilli
1 eetlepel olijfolie
220 schaal rundersoepballetjes
400 gram champignons roerbakmix
1 teentje knoflook geperst
1 fles pomodori tomato soup (Heinz)
1 pot witte bonen
100 gram gemalen kaas jong.

Zo maak je het klaar:
 
Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een braadpan of soeppan de olie en bak hierin de soepballetjes bruin. Schep de champignonroerbakmix erbij en roerbak dit 4 minuten. Voeg de knoflook toe. Schenk de tomato soup erbij,, voeg de witte bonen en het nat toe en breng de soep al roerend aan de kook. Giet de fusilli af, vang ± 500 ml kookwater op en roer de pasta en het opgevangen water door de soep. Breng de soep aan de kok.

Serveer de soep in 4 borden of soepkommen en strooi er naar smaak kaas over.