Bonenstamppotje met sla en kaasschnitzel

4 personen

(hoofdgerecht)

Benodigdheden:

1 kilo aardappelen
300 gram snijbonen uit de diepvries
2 eetlepels olijfolie
4 kaasschnitzels
200 ml crème fraîche
1 krop sla in reepjes
2 eetlepels verse dille fijngesneden

Zo maak je het klaar:

Schil de aardappelen en kook ze in water met zout in 20 minuten gaar. Kook ondertussen de snijbonen in ± 6 minuten beetgaar en giet deze af.

Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de kaasschnitzels in 5 minuten goudbruin of tot de kaas begint te smelten. Keer de schnitzels halverwege.

Stamp de aardappelen met de crème fraîche tot een smeuïge puree. Schep er de snijbonen, kropsla en dille door. Breng het op smaak met zout en peper. Verdeel de stamppot over 4 borden en serveer het met de kaasschnitzels.