Aardappel broccolistoofpot met kabeljauw

4 personen

Benodigdheden: 

400 gram kabeljauwfilet
600 gram broccoli
600 gram krielaardappeltjes
1 vis bouillontablet
3 eetlepels mosterd
125 ml crème fraîche
3 bosuitjes

Zo maak je het klaar : 

Ontdooi de kabeljauw in de magnetron. Maak de broccoli schoon en verdeel in roosjes. Schil de steel en snijd in stukken.

Verhit de margarine in een braadpan. Bak de krieltjes 3 minuten. Voeg de broccoliroosjes, het water en de bouillontablet toe ene krieltjes en breng aan de kook. Laat 5 minuten afgedekt koken.

Snijd de kabeljauw in stukken. Roer de mosterd los en schep met de crème fraîche door de aardappelen. Voeg de vis toe en verhit het geheel nog 5 minuten. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Breng de schotel op smaak met peper en eventueel zout. Bestrooi met bosui.