Aardappel tonijnomelet en Italiaanse groente

4 personen

(hoofdgerecht)

 Benodigdheden:

2 blikken tonijnmoot in water
2 teentjes knoflook
1 rode ui
6 zongedroogde tomaatjes
5 eieren
20 ml halfvolle melk
2 eetlepels olijfolie
450 gram mini krieltjes
600 gram Italiaanse stoomgroente uit de diepvries
1 quichevorm

Zo maak je het klaar:

Oven op 200 °C voorverwarmen. Tonijn laten uitlekken en in stukjes verdelen. Ui en knoflook pellen en fijnsnijden. Zongedroogde tomaten in stukjes snijden. In kom eieren, melk, zout en peper naar smaak loskloppen. In koekenpan olie verhitten en mini krieltjes met ui en knoflook ± 4 minuten bakken. Tonijn en gedroogde tomaatjes erdoor scheppen. Geheel door ei mengen en in quichevorm overdoen. Omelet in midden van oven in ±. 20 minuten bakken tot bovenkant bijna droog is. Groenten volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Omelet met groenten serveren.