Gegrilde tilapia met mieschotel

4 personen

Benodigdheden:

500 gram tilapiafilet
4 eetlepels kikkoman teriyaki marinade
1 grote prei
1 rode peper
250 gram mie
5 eetlepels zonnebloemolie
1 zakje peen geraspt
2 eetlepels zoete ketjap

Zo maak je het klaar:

Tilapiafilets in lengte halveren, besprenkelen met marinade en afgedekt in ± 10 minuten laten rusten. Prei schoonmaken en in de lengte in smalle repen snijden. Peper in reepjes snijden. Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. In wok 3 eetlepels olie verhitten. Prei, peper en wortel in ± 4 minuten roerbakken. Tilapia in wrijven met de rest van de olie en bestrooien met zout en peper.

In grillpan of koekenpan tilapia in ± 4 minuten bakken. Halverwege keren. In wok mie mengen met groente, Op smaak brengen met ketjap, zout en peper, Mie en tilapia over de borden verdelen.