Gestapeld taartje van gerookte makreel, komkommer en radijs

4 personen

(tussengerecht)

Benodigdheden:

½ komkommer gewassen
8 radijsjes
1 eetlepel dragon azijn of witte wijn azijn
2 eetlepels olijfolie
2 eetlepels bieslook gesnipperd
1 mespuntje zout
1 mespuntje peper
1 gerookte makreelfilet
2 sneetjes geroosterd brood
2 takjes dille

Zo maak je het klaar:

Schaaf of snijd de komkommer en de radijs in dunne plakjes. Vermeng de azijn met de olijfolie en bieslook en maak het om smaak af met zout en peper. Verdeel de makreen in mooie platte stukjes. Snijd rondjes uit het geroosterde brood. Maak op 4 borden kleine stapjes van broodrondje, komkommer, stukjes vis en radijs. Druppel er wat dressing over en bestrooi met wat dille en peper. Serveer het gerecht direct.