Knapperig gepaneerde kabeljauw

4 personen

Benodigdheden:

750 gram ovenfrites
700 gram broccoli
225 gram kabeljauwfilet
50 gram bloem
1 ei
50 gram cornflakes
4 eetlepels zonnebloemolie
4 eetlepels ravigottesaus

Zo maak je het klaar:

Oven voorverwarmen op 250°C of gasovenstand 6. Broccoli schoonmaken en in kleine roosjes snijden. Broccoli in ± 6 minuten gaar koken. Kabeljauwfilet afspoelen, droogdeppen en bestrooien met zout en peper. Bloem in diep bord strooien en vis door bloem wentelen. Ei in diep bord loskloppen en vis door ei halen. Cornflakes op een plat bord verkruimelen. Vis aan beide zijden stevig in cornflakes drukken. In grote koekenpan et antiaanbaklaag olie verhitten. Vis in ± 6 minuten bruin en gaar bakken. Vis over vier borden verdelen, ravigottesaus op vis scheppen. Serveren met frites en broccoli.