Koolvisfilet in mosterdsaus met rijst met kruiden
Benodigdheden:
250 |
gram witte rijst |
1 |
grote aubergine |
1 |
rode paprika |
1 |
flesje koksroom light |
2 |
theelepels grove mosterd |
400 |
gram koolvisfilet |
1 |
eetlepel olijfolie |
2 |
theelepels Provençaalse kruiden |
Zo maak je het klaar:
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Maak de paprika en aubergine schoon en snijd deze in stukjes.
Verwarm de kookroom in een hapjespan. Mosterd, zout en peper naar smaak toevoegen.
Leg de filets erin en laat deze in ± 10 minuten gaar worden.
Olie in de pan verhitten. Doe hierin de aubergine, paprika en kruiden, laat dit ± 5 minuten bakken.
Schep de rijst er door en dit nog 1 minuutje mee verwarmen.
Verdeel de filets over de borden en schep de rijst ernaast.
|